vrijdag, september 21, 2007

Naar Koh Tao

Hier even een kort berichtje vanaf Koh Samui. Morgen 22 september 2007 zullen wij vertrekken naar Koh Tao. Dit is 1 eiland verderop vanaf Koh Samui. Dit is ongeveer anderhalf uur varen met de boot.

Daar zal Joost werken maar ook gaan duiken, hij wil graag zijn duikbrevet gaan halen als rescue diver. Het leuke is dat dit zal worden gedaan door een oud-collega van mij die op Koh Tao woont en duikintructeur is. Hij is daar nu zo ongeveer sinds 9 maanden woonachtig wat hem erg goed bevalt het is wel weer leuk om hem te gaan terugzien.

Zodra we op Koh Tao zijn zal een van ons weer een nieuw bericht plaatsen en hebben we vast wel weer mooie foto's gemaakt die we dan weer zullen showen :)

Tot snel groetjes van Moira en Joost

2 opmerkingen:

Brendan zei

Werken en dan ook nog effekes je duik brevet halen :) Hoop dat het goed gaat en geniet er maar van, ik ga ook wat ingrijpends doen, toch maar besloten om te stoppen met roken, ik hoor nog van jullie, geniet!


Brendan

A&C te H. zei

We zijn benieuwd naar Koh Tao.
Zal er vast mooi zijn.
Foto's zijn altijd welkom.
leuk om jullie en de omgeving te zien.
Joost succes met het halen van je duik brevet. Zal vast lukken.
Misschien zie je wel een walvishaai!
Heb je ook weer foto's van het huisje waar jullie verblijven, met een zicht op de tuin of het strand of zo. Is leuk om te zien!!!
Groetjes van Colinda en Agnes