maandag, januari 16, 2006

Help, wat moet ik met al die troep ?!

november / december 2005:

Als je weg wilt gaan en je huis wilt verkopen zul je ergens heen moeten met je spullen. Na een aantal jaren te hebben samengewoond blijken wij echt kampioenen te zijn in het verzamelen van meuk. Voor de leek: troep die meestal veel poen heeft gekost en waar je echt niets mee kan.

Dus we zijn flink aan het opruimen geslagen. Eerst hebben we alle spullen van andere teruggeven en een grote partij waardeloze spullen naar de vuilstort gebracht. Dit ruimde al flink op. Maar goed, er waren ook spullen welke voor een ander best nog wel waarde heeft en waarvan het zonde zou zijn om dit weg te gooien. Met dit spul hebben wij twee zaterdagen op rommelmarkten gestaan en het restant weggebracht naar de kringloopwinkel. We zijn er financieel niet echt heel veel beter op geworden, maar het is fijn te weten dat de spullen weer zullen worden gebruikt.

Met de wat grotere en duurdere spullen zijn we nu online bezig. Via Marktplaats en Speurders zijn we al het e.e.a. kwijtgeraakt. Als je ooit bij ons thuis ben geweest en je hebt iets leuks zien staan (ik kan het me haast niet voorstellen) moet je hier maar even opzoek gaan :)


Nu zijn de kasten lekker leeg. Alles wat we nu nog hebben is ook echt nodig of heeft een werkelijke emotionele waarde. Het is trouwens leuk om te weten dat het verliezen van je materialistische idealen zo gebeurd is.

Geen opmerkingen: