maandag, augustus 20, 2007

Sawasdee

Hallo iedereen,

We zijn er behoorlijk kapot van, maar we zijn na 26 uur reizen aangekomen in Hua Hin (400 Km onder Bangkok).

De eerste vlucht naar Munchen was prima en ging best vlot. Na een paar uur te hebben gewacht op Munchen zijn we om 16:30 met LTU vertrokken naar Bangkok. Mocht iemand van jullie ooit op stoel 26 zitten en twee kuiltjes in de rugleuning voor zich zien … dat waren mijn knieen. Slapen was geen doen en bij aankomst in Bangkok en de treinreis hierna ben ik dan ook regelmatig in slaap gevallen. Moira vertoonde dezelfde klachten.

In Hua Hin hebben we meteen al lol gehad van onze NL-vlaggetjes. Wij liepen door het centrum en werden aangesproken door een gepensioneerde Nedelander, die hier zelf een guesthouse heeft. Ook al was het niet goedkoop was ik blij met een douche en een zacht bed. Ik heb 11 uur non-stop geslapen. Zelfs Moira heeft voor haar doen prima geslapen.

Vandaag mogen wij ons in Hua Hin vermaken. Vanavond om 20:00 stappen we in de bus richting Phuket. ‘k weet nog niet hoeveel strippen het kost, maar het gaat zeker 10 tot 12 uur duren.

Hopelijk vinden we daar een mooi huis met een redelijke internetverbinding. Tot nu toe heb ik alleen maar tergend langzame verbindingen gezien.

Tot in Phuket,

Groeten,

Joost & Moira

4 opmerkingen:

Brendan zei

hoop dat het lukt met een huisje vinden met een beetje redelijk internet, hoop dat alles goed gaat en succes met de bus reis, 10 to 11 uur is dat niet iets van 4 tot vijf strippenkaarten??

Agnes en Colinda zei

test

Anoniem zei

Zo te lezen hebben jullie een pittige reis achter de rug. Lekker dat jullie beide zo goed hebben geslapen in het guesthouse. Hebben jullie weer even bij kunnen tanken voor de rit naar Phuket. Hopeljk hebben jullie daar een mooi stekje kunnen vinden. Leuk trouwens de google map die jullie op de site hebben toegevoegd.

Groetjes Colinda en Agnes

jantina zei

Wat heerlijk te lezen dat jullie op de eerste plek van bestemming goed aangekomen zijn. Geniet ervan, en succes met alle dingen!

Dikke knuffel,
Jelle-Jan en Jantina