dinsdag, augustus 21, 2007

Phuket

Na een slopende bustocht van bijna 10 uur zijn we aangekomen in het niet al te warme phuket.

We zijn gelijk op jacht gegaan naar een villa wat toch niet helemaal is gegaan zoals we gehoopt hadden. De prijs waarvoor ze de villa aanbood was ruim boven budget dus hebben we gevraagd om bedenktijd. We gaan waarschijnlijk dit toch niet doen in verband met de prijs.

We zijn na dit villa verhaal maar een geusthouse gaan zoeken en hebben we ook gevonden
Het is een van een engelsman en het heet Roger's Place. Hier blijven we voor 4 dagen om toch maar even lekker bij te komen van al het reizen en Joost gaat hier alvast wat werken.

We gaan waarschijnlijk over 4 dagen toch doorreizen naar Koh Samui om daar een villa te huren kwa prijs is dat ook wat goedkoper. Zodra ik daar meer nieuws over heb zet ik het op de weblog.

Op dit moment zitten we bij het geusthouse buiten in de tuin te genieten van de rust onder het genot van een biertje. Ik zit te internetten en joost zijn boek te lezen. Daarnaast is hier ook een priveconcert van de eigenaar die met zijn band aan het oefenen is erg grappig is dit.

Tot snel maar weer dikke kus aan iedereen.

2 opmerkingen:

Colinda en Agnes zei

Hoi Moira en Joost,

We hebben jullie weblog op het bureaubad gezet, dus elke dag kijken we of er weer wat in het logboek is geschreven.
een leuke manier om jullie reis zo te volgen.
Colinda heeft het vorige berichtje geschreven, dus nu mag ik. Joepie!
Wel een lange reis, maar toch heel leuk waar jullie de afgelopen dagen geweest zijn. Geniet maar lekker van jullie rust in Phuket. Daarna Koh Samui is een goed plan. Kies dan wel een lekker rustig stukje uit en niet al te toeristisch. Gewoon een heerlijk idyllisch gebiedje, met een lekker strandje en mooi zwem water. Mmmmmm kon ik maar ruilen met jullie. Plaatsen jullie tzt ook nog eens een foto, van hoe jukllie er bij zitten? Dan is het helemaal echt om van hier uit mee te maken.
Geniet de komende dagen en we horen jullie verhalen wel weer. Groetjes van A&C te Hoofddorp

P.s.: Have fun!!!

A&C zei

P.s.: ik vergeet nog wat......

De google map is tof!!!!!Agnes