vrijdag, juni 29, 2007

50 dagen

(psssst: eigenlijk 49 maar gisteren was het iets te druk...)

Gisteren was voor mij een belangrijke dag. Na 3,5 jaar ben ik gestopt bij mijn werk- / opdrachtgever. Toch wel een raar idee, je telt heel bewust de dagen af en op dag 0 heb je nog niet het besef wat het werkelijk zal inhouden.

Vandaag ben ik er stiekum nog wel even om mijn troep op te ruimen (zowel fysiek als op de computers) en heb nog even de gelegenheid om wat handjes te schudden. Ben benieuwd hoe ik het ga vinden zonder hun, gezien mijn sterke band met een aantal van hen en zeker ook met het werk zal het best even lastig worden ...

Na het weekend ga ik fulltime naar A'dam. Daar loopt mijn laatste "officiele" project. Het zal lastig worden dit helemaal af te ronden, maar het wordt wel van mij verwacht. Dus voorlopig nog steeds weken van > 60 uur en lekker stresssssen.

Dan nog een lolletje. We hebben vele adreswijzigingen verstuurd. Zo ook eentje naar de RWE, de gasleverancier in de Haarlemmermeer. Hier staat A: we gaan verhuizen en B: sluit ons maar af want we hebben geen gas meer nodig. Nu kun je dit als Mavo-miep op twee manieren uitleggen: eerst de afsluiting doorvoeren en dan de adreswijziging OF eerst de adreswijziging en dan de afsluiting. Je raadt het al: mijn vader kreeg netjes een brief thuis dat hij binnen 2 weken zou worden afgesloten van het Gas (kosten ongeveer 500,- euro). Hoe dom kan je zijn ?! ....

Ook al zou ik het liever niet hebben zullen we wel weer veel te snel op de 40 dagen zitten. Tot dan!

1 opmerking:

VIDEOLAND zei

Joost, GoodBye IVS !
Nu mag Lou naar voren en gaan scoren.. maak je om de videoland clan maar geen zorgen.. We houden Katwijk en VOORAL ( ja weer die caps ) SON wel scherp..

Gr
Frans