donderdag, december 24, 2009

Mooloolaba, Brisbane, Sydney & Auckland

Hallo allemaal!

Vanaf hier (Auckland) willen wij jullie graag een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuw jaar toewensen!

Toen we de vorige keer schreven waren we ongeveer halverwege ons bezoek aan Mooloolaba. De resterende tijd daar is omgevlogen. Vooral aan het bezoek aan de Australian Zoo was erg leuk. Hiernaast hebben we ons zoet gehouden met andere lokale attracties … er was teveel om uit te kiezen.

Onderweg van Mooloolaba naar Sydney zijn we een paar dagen in Brisbane gebleven. Deze middel grote stad heeft veel weg van de andere steden in Australiƫ maar heeft gelukkig ook wel een aantal unieke punten.

Onze laatste stop in Australiƫ was Sydney. We wilde graag nog eens terug omdat het een unieke stad is en we wilde graag meer zien van de verschillende buitenwijken. Voor dat we het goed en wel door hadden zat de maand er al weer op.

Inmiddels zijn we met een Airbus A380 naar Auckland (New Zealand) gevlogen. De afgelopen twee weken hebben we hier ook al weer het een en ander gedaan en gezien. Nu al hebben we een klein stukje van het land mogen zien en het is onbeschrijfbaar mooi. Daarover de volgende keer meer.

Hierbij vier fotoalbums met 90 foto’s:
24 foto's Mooloolaba
17 foto's Brisbane
17 foto's Sydney
32 foto's Auckland

Tot de volgende keer!

Moira en Joost

Geen opmerkingen: