zondag, december 10, 2006

December update

Knipper eens drie keer met je ogen en opeens blijkt dat je weer een maand verder bent.

Het openhuis van 18 november is op niets uitgelopen. Ik had beter in mijn bed kunnen blijven liggen.

Net als je de hoop weer wilt opgeven krijg je een belletje van de makelaar, er is weer een kijker. Alles ging redelijk vlot en het is afgelopen maandag tot een bod gekomen! 157.000 euri, 15.000 onder de vraagprijs :( Daar kan ik helemaal niets mee. Nadat mijn makelaar de bieder deze boodschap heeft doorgegeven leek het er op dat het definitief was mislukt. Drie dagen later heb ik nogmaals gebeld en samen met de makelaar meteen een eenmalig en definief bod laten neerleggen. Bij een opleveringsdatum van 1 juni 2007 ben ik bereid om een prijs van 165.000 euro te accepteren. De bieder geeft hier a.s. woensdag een antwoord op, dus weer flink duimen allemaal!

Ondertussen krijgt mijn aankomende freelance avontuur steeds duidelijkere vormen. Vanaf 1 januari ben ik ingeschreven bij de KvK onder de naam Berg IT Solutions. De eerste opdracht is binnen en het hele eerste kwartaal ben ik al onder de pannen. Eindelijk echt eigen baas :)

Omdat het in mei 2 jaar geleden is dat wij hebben gekozen voor een wereldreis wordt het nu echt tijd om een uitkomst te forceren. We hebben dan ook besloten om te gaan werken aan een vertrek in juli 2007. Als in april er nog geen duidelijkheid is over de verkoop van het huis dan gaan we de mogelijkheid onderzoeken om te gaan verhuren.

Dus, bottomline, zij we weer een maand verder zonder dat er echt iets gebeurd is, maar we hebben wel weer hoop (op a.s. woensdag).

Tot snel,

Joost

1 opmerking:

jantina zei

we duimen voor jullie!!