maandag, mei 08, 2006

We zijn er nog steed mee bezig h'r ....

Het is al een tijdje stil rond de voorbereidingen, maar we zijn er nog wel echt mee bezig h'r :)

Helaas heb ik niets te melden over vorderingen met het huis. Wel zijn we vrolijk doorgegaan met het verder afbouwen van onze bezittingen. Zo hebben we vandaag de kledingkasten uitgemest waarbij er 7 vuilniszakken met oud spul is afgevoerd. 14 dagen geleden hadden we de "bewaarspullen" al in- en overgepakt en hebben nu in totaal nog maar 16 bananendozen met meuk. Het ruimt dus flink op :)

Het interieur gaat ook prima. De meeste spullen zijn verkocht en een aantal dingen hebben al wel een nieuwe bestemming maar gaan pas op het laatste moment pas weg.

Onze veestapel is inmiddels ook vertrokken. De cavia's zijn midden april naar Aalsmeer verhuisd. Vandaag hebben we afscheid genomen van Mevr. Bubbles. Zij is naar Katwijk gegaan en deelt daar nu een complete achtertuin met een ander hangoor konijn.

Zo zie je, we zijn nog volop bezig. Het is en blijft wachten op de verkoop van het appartement. Maar met al onze voorbereidingen die we nu al hebben genomen zal het wel heel snel gaan als er een koper is.

Groeten,

Joost & Moira

1 opmerking:

jantina louwdijk zei

wat een droppie zeg, dat konijntje!! fijn dat ze het goed heeft, en dat jullie weten dat het goed is. ik hoop voor jullie dat er idd gauw eens mensen dat huis komen kopen!!