zondag, april 02, 2006

Trouwen...

Wat was een vrijdag een fantastische dag. Het is allemaal precies volgens plan verlopen en het was alles wat Moira en ik er van gehoopt hadden.

‘s Ochtends heb ik mij uiteraard eerst verslapen :) Nadat ik samen met mijn vader de bloemen had opgehaald zijn wij samen met onze fotografen Ruud en Marja naar Alkmaar vertrokken. Eenmaal daar aangekomen hebben mijn vader en ik nog even gewacht en zijn Ruud en Marja foto's van Moira gaan nemen. Moira zag er echt sprakeloos mooi uit. Ze had een hele mooie witte jurk, zonder tierelantijntje.

Na onze hereniging hebben we op twee locatie foto's genomen. Als eerste bij de molen in Alkmaar waar het wel erg lastig was met die stormachtige wind. De eerste foto's die ik er van heb gezien zijn goed gelukt en gezien de omstandigheden erg mooi. Hierna zijn we vertrokken naar het Waagplein, bekend van de kaasmarkt. Hier hadden we al een stuk minder last van de wind en ook deze foto's zien er prachtig uit. Zodra de foto's online staan kunnen jullie ze hier terug vinden. De eerste bewerkte foto staat bovenaan dit stukje (klik er maar op).

Vervolgens waren we toe aan het officiƫle gedeelte. Na dat we in een stoet naar het stadhuis waren gereden en even hebben gewacht op het huwelijk voor ons, waren wij aan de beurt. Het was een prachtige gelegenheid met een geweldige toespraak van de ambtenaar. De toespraak was heel persoonlijk en er was ook duidelijk aandacht voor onze ontbrekende getuige Evert Jan. Hij zal het later terugzien op DVD en krijgt nog de gelegenheid zijn handtekening te zetten. Dus Evert, als je dit leest, je bent er nog steeds niet vanaf :)

Hierna was het tijd voor feest. Eerst in de Bonte Bengel waar de taart en champagne klaar stond. We vonden het geweldig om te zien dat zoveel familie, vrienden en collega's te mogen begroeten en hartelijk bedankt voor jullie cadeaus! Door jullie kunnen we zeker wat langer op wereldreis :)

Even voor zeven uur hebben wij dit feest achter ons gelaten en zijn richting het hotel vertrokken om in te checken. Na ons wat te hebben opgefrist zijn wij naar het restaurant vertrokken, alwaar onze familie al op ons wacht. Hier hebben we heerlijk gegeten en nog tot laat doorgefeest, op onze eigen manier. Om circa 01:00 waren we terug in het hotel en jeetje wat waren we moe. De rest mogen jullie zelf verzinnen :)

De volgende dag hebben we ontbeten met Silvia en Chris die ook in dit hotel zijn blijven slapen. De rest van de dag is gevuld met winkelen in de binnenstad van Alkmaar, wat bezoekjes aan de ouders en uiteindelijk hebben we bij Ruud en Marja een preview gekregen van de trouwfoto's.

Al met al was het een prachtige dag. Nu nog tot en met dinsdag lekker luieren voor dat het echte leven weer verder zal gaan.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor hun bezoek en cadeaus.

Groeten,

Meneer en mevrouw Hoepman, euhhhh... Van den Berg :)

1 opmerking:

marjolein zei

Het was zeker mooi! Geniet nog even van jullie vrije tijd!!!

Marjolein